Wolff: Red Bull-Honda će nam biti prijetnja za titulu

red bull verstappen

Mercedesov šef Toto Wolff je nakon analize izvedbe u Australiji ustvrdio kako će Red Bull-Honda biti ozbiljna Mercedesova prijetnja za titulu ove sezone.

Wolff smatra da se Red Bull-Honda mora uzeti zaozbiljno kao konkurent za titulu prvaka jer su već u prvoj utrci pokazali impresivne performanse.

Honda je prošlog vikenda u Australiji ostvarila prvo postolje od 2008. godine i ponovila 3. mjesto Rubensa Barrichella na VN Velike Britanije.

Max Verstappen je u Albert Parku za treće mjesto morao prestići rivala Sebastiana Vettela u Ferrariju. Odlično pretjecanje s vanjske strane za zavoj 3 je zasigurno povratilo osmijeh na lica Hondinih navijača i zaposlenika.

“Red Bull je bio vrlo jak. Vidjeli smo s kojom je lakoćom prestigao Sebastiana. Snaga na pravcu im je bila ogromna”, navodi Wolff.

“Vidjeti ih ponovno u jakom izdanju me usrećuje jer su zaista grupa dobrih ljudi. U kombinaciji s Red Bullom su nam postali prijetnja. S obzirom na razinu performansi i resursa, zasigurno ih moramo imati u kalkulaciji za osvajanje naslova”, zaključio je šef Mercedesa.