Bruno Sovrano: S kartinga i sim racinga na brdo i krug

Naš sportski prijatelj, a ujedno i član ‘Sim racing’ obitelji Bruno Sovrano se vraća utrkama ove sezone! Nakon uspješne karting, a i sim racing karijere, odlučio se okušati na kružnim i brdskim utrkama.

Svoju novu trkaću avanturu će započeti na stazi u mađarskom Balatonu gdje će se u budućnosti voziti i utrke Formule 1. On je za naš portal rekao nešto više o tome, a kakva su očekivanja od nadolazeće sezone pročitajte u nastavku.

– Igrom slučaja sam se našao krajem prošle godine na kronometar utrci u Mićevcu gdje sam iz zabave sjeo u Nenadovu Škodu Feliciu i odvozio par krugova. Ispali su na kraju dosta brzi krugovi.

Duja2 hvata Bruna u akciji

Nakon par dana smo razmišljali i pokrenuli neke teme i zahvaljujući Nenadu Kolmanu i Danijelu Šimunoviću koji su imali veliki utjecaj u donošenju ove odluke. Sada zahvaljući njima imam super automobil i spreman sam za sezonu. Ovim putem želim im se još jednom zahvaliti! – govori Bruno o tome kako je došlo do suradnje s AKK Fly With Kolman timom.

Bruno nam je rekao ponešto i o samom timu, a on je jedna obitelj koja iz godine u godinu postaje sve veća.

– AKK Fly With Kolman je klub sa aktivnih 60-ak članova i svi su spremni pomoći jedni drugima u bilo kojem trenutku. Ponekad baš takve stvari budu presudne za uspjeh. Isto tako u klubu imamo prvake poput Dimitrijevića, Šimunovića, Magdića, Gorupa i drugih. Tako da, ujedno, čast je biti dio te obitelji – istaknuo je Sovrano.

Bruno je redoviti gost Grobnika

Očekivanja za ovu sezonu postoje, a prioritet je svakako prolazak sa što manje kvarova i štete na autu.

– Uvijek svi želimo biti najbolji, zar ne? Neka nas izbjegnu kvarovi i sudari i to je to. Prva mi je sezona na krugu pa treba biti realan. Najbitnije je skupljanje iskustva i odraditi sezonu najbolje što možemo – naglasio je vozač Bruno Sovrano, član AKK Fly With Kolman tima.

Na kraju je Bruno iskoristio priliku zahvaliti se svima koji vjeruju u njega.

– Htio bi se zahvaliti svima koji vjeruju u mene i koji su pomogli na bilo koji način. A posebno hvala vama što medijski potpomažete moj trkački put, Misti Gradnji, Trgo Lula, Penić Vulkanizaciji, Karting Areni Zagreb i naravno ljudima iz kluba. Posebno bih istaknuo Nenada, Danijela, Roberta i Svena bez kojih ovo ne bi bilo moguće – zaključio je Bruno.

Ne možemo ništa drugo nego poželiti Brunu svu sreću te mnogo uspjeha u nadolazećoj sezoni. Vjerujem da ćemo u sljedećem intervjuu pričati o uspjesima koji su ispred njega i njegovog tima.

Bruno na 24h of Bulgaria Karting Race

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.