PolePosition je medijski projekt F1 entuzijasta i stručnjaka iz novinarstva i IT-a Milana Šituma i Ivana Bobana.

Cilj je ljubiteljima auto-moto sporta donijeti: Vijesti, komentare, analize i zanimljivosti iz svijeta Formule 1 i MotoGP-a.

Predstavljamo najuzbudljivije sportove današnjice s aktualnim autorskim sadržajem, grafičkim prikazima i originalnim dizajnersko-idejnim rješenjima kojima njegujemo status specijaliziranog portala.

 

Portal PolePosition objavljuje vijesti iz Formule 1 i MotoGP-a na svakodnevnoj bazi. Tokom trkaćeg vikenda objavljujemo najavu utrke, analizu i ocjene pojedinih vozača, dok se komentari najvažnijih zbivanja objavljuju u dvotjednom ciklusu.

Posvećeni smo analitičnosti i relevantnosti svih članaka te predstojećih utrka kroz format najave i analize staze na bazi sektora i kritičnih točaka.

“Ponukani manjkom kvalitetnog sadržaja iz svijeta Formule 1 i MotoGP-a, čvrsto stojimo pri načelima struke. Sav temeljni sadržaj portala je originalno i pažljivo napisano autorsko djelo sa ciljem povećanja iskustva i informiranosti publike”.

Pozivamo sve čitatelje da nam se pridruže u otvorenim diskusijama putem komentara na stranici ili društvenim mrežama te da na taj način aktivno doprinose kvaliteti i razvoju sadržaja.

Za poslovne upite:

milan@poleposition.com.hr

+385 95 1986 308 (Milan Šitum)