Martin Vugrinec najavljuje sezonu 2024: Osjećam se super

Martin Vugrinec trkaćeg imena SpiderMartin ulazi u novu sezonu sa stilom i angažmanom u Svjetskom endurance prvenstvu sa češkim timom Maco Racing. Uhvatio je vremena za nas i donio nam friške informacije na čemu sve radi ove sezone.

PP: Lijepi pozdrav Martine, kako se osjećaš sada i kako teku pripreme?

MV: Osjećam se super. Trenutno sam u Španjolskoj i odrađujem treninge prije dolaska mog novog tima na službeni test s novim motorom. Pred mnom su tri dana na Valenciji pa tri dana na Alcarrasu.

Nakon toga me čeka dosta gust raspored jer letim iz Španjolske za Hrvatsku i već sljedeći dan sam na Grobniku gdje ću imati svoju školu vožnje SpiderMartin Racing Courses.

PP: Na kojim te poljima osim uz EWC još možemo očekivati ove godine?

MV: Ove ću se godine natjecati na IDM prvenstvu Njemačke u klasi Superbike sa službenim Kawasaki timom “Skach Kawasaki Racing Team” te paralelno nastaviti angažman u EWC s Maco Racingom na Yamahi.

Uz to ću nastupiti i na Alpe Adriji na Grobniku gdje me domaća publika može vidjeti bez da putuje van zemlje.

PP: Želim ti sreću Martine na svim poljima. Molio bih još poruku za sve naše čitatelje i pratitelje.

MV: Zahvale vama iz PolePositiona što me vjerno pratite kao i vašoj publici. I sam pratim vaše objave i mislim da su jako kvalitetne i informativne. Oni koji me žele još bolje popratiti neka bace oko na moje društvene mreže.     

Aktivan sam na Facebooku, Instagramu i TikToku, a tko se želi dodatno uključiti i biti dio priče prošle godine smo osnovali službeni SpiderMartin FAN CLUB. Svi zainteresirani neka mi se slobodno jave u poruci.

PP: Hvala Martine na razgovoru. Pratit ćemo zbivanja i prenositi novosti domaćoj publici kao i dosad. Uvjeren sam da će sezona biti još bolja i bezbolnija od prošle!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.