Mercedesove performanse u današnjim treninzima su jasno pokazale da su tvrdnje o tome da se nalaze iza Ferrarije bile obični ‘bullshit’, prema riječima viceprvaka Sebastiana Vettela.

Nakon predsezonskih testova, Lewis Hamilton je tvrdio da je Mercedes pola sekunde sporiji od Ferrarija. Jutros je pak, Mercedes bio gotovo sekundu brži od Ferrarija, a od najbližeg pratitelja iz Red Bulla 8 desetinki sekunde.

“Ne znam kakve su im te ‘bullshit’ priče ‘oh, mi smo u tako lošoj formi’ i slično”, zapitao se Vettel nakon treninga i dodao: “Uopće ih ne razumijem da vam budem iskren”.

Vettel priznaje da je razina Mercedesove prednosti bila neočekivana za njih: “Ovo nas je iznenadilo. Izgledali su jako brzo”.

“Ne znam jesmo li se mi ili ostali mučili danas, ali oni su izgledali kao liga za sebe. Nadam se da sutra možemo preokrenuti stvari. Oni svakako izgledaju veoma jako i puno jače od onoga što su tvrdili prije vikenda”, kaže Seb

Vettel se nije osjećao dobro u svom bolidu kao na predsezonskom testu u Catalunyi. “Osjećam da imam isti bolid kao i na testu, ali kao da ne čini jednako stvari. Ne radi točno što želim i zato mi nedostaje samopouzdanja”, objašnjava.

“U ovom trenutku svi pokušavamo razumjeti što se događalo tokom sesije i stvarima koje smo pokušali i promijenili. Ne mislim da je bila loša sesija jer se na dosta područja s malim izmjenama možemo popraviti i sutra imati bolji dan u kvalifikacijama”, zaključio je Ferrarijev vozač.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.