Iannone: Suzukiju je trebao ovaj rezultat!

iannone

Suzukijevom vozaču Andrei Iannoneu je pao kamen sa srca prekidom niza loših rezultata četvrtim mjestom u Motegiju.

Dosadašnji Talijanovi nastupi u Suzukiju ne vrijedi ništa više doli zaborava, no četvrtim mjestom u Japanu je pokazao da ipak nije sve tako sivo.

Najbolji rezultat ove sezone mu je bilo sedmo mjesto u Austinu gdje je sreća bila na njegovoj strani, a sve prije i iza toga spada u donju skupinu rezultata.

Iannone smatra da su on i Suzuki trebali doživjeti i okusiti dobar rezultat te je uvjeren kako će stvari krenuti nabolje.

“Drago mi je što smo konačno uspjeli ostvariti prilično dobar rezultat. Nakon godinu dana pogrešaka i borbi, konačno smo stigli. Recimo da je ovo iskustvo koje nam je trebalo”, rekao je Iannone.

“Osim toga, Suzuki radi puno i uvjeren sam da možemo napraviti važne korake prema naprijed. Ovo je bio jako pozitivan vikend jer je i Alex [Rins] također bio brz.”

“Divno je vratiti se u gornji dom poretka i što je najvažnije provesti dobar dio utrke u blizini vodećih”, nastavlja Iannone.

“Na kraju se moja stražnja guma skroz istrošila, ali sam se uspio obraniti i uzeti četvrto mjesto.”

“Važno je da smo ostvarili dobar rezultat u Japanu. Ja i cijela momčad Suzuki smo izuzetno sretni i zadovoljni. Nadamo se da će utrka na Phillip Islandu također biti dobra za nas”, zaključuje Maniac.