Lewis Hamilton kaže da će biti oprezan u borbi s Charlesom Leclercom na stazi jer nije siguran kako se 21-godišnji Ferrarijevac točno ponaša.

Hamilton se još nije pošteno obračunao s Leclercom na stazi. Imali jesu priliku u Bahreinu, ali Charlesov Ferrari nije isporučivao dovoljno snage za bilo kakvu obranu.

Aktualni prvak želi razumjeti kako se brani i napada mladi lav iz Monaka jer vidi da će mu Charles ove godine biti prijetnja u prvenstvu.

“Još ne znam kako se ponaša, je li više agresivan ili opušten, konstantan ili sklon greškama. Na prvu bih rekao da je stabilan i dobro balansiran vozač, ali još se nismo pošteno obračunali na stazi tako da ću morati biti oprezan”, kazao je Lewis.

“Svaki je vozač drugačiji, neki ti ostave više, a neki manje prostora. Još uvijek nisam bio kotač uz kotač s njim, ali vidjet ćemo tokom sezone. Prošlog vikenda i Bahreinu nije griješio, a ja ću nastojati imati pristup kakav bih imao i sa Sebastianom”, objašnjava.

Hamilton je upozorio da Mercedes mora podignuti razinu performansi jer je Ferrari u Bahreinu deklasirao njegovu momčad.

“Mislim da unatoč dvije pobjede ne smijemo skakati od uzbuđenja. Charles je prošlog vikenda trebao pobijediti. Nažalost, tehnička nepouzdanost mu se potplela”, dodaje.

“Mi smo radili posao tokom vikenda kao i uvijek, ali smo formom podbacili. Prirodno je da postoje sretni i nesretni vikendi, a naš je bio sretan u Bahreinu”, zaključio je Lewis.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.