Max Verstappen i Red Bull su frustrirani napustili Hungaroring nakon još jednog kvara Renaultove pogonske jedinice.

Nade Maxa Verstappena su potopljene nakon samo šest krugova VN Mađarske. Teško je prihvatio novi kvar i okomio se putem tim radija po gašenju motora na kvalitetu.

“Mogu li jednostavno ići naprijed i jeb.. ga?! Nije me briga ako se ovaj motor raspadne. Koja jeb… šala! Cijelo vrijeme nešto s ovim sranj..”, kazao je Mad Max putem tim radija, a to su mogli čuti i svi gledatelji tokom utrke.

Nije dugo trebalo ni da šef Red Bulla Christian Horner potvrdi stav o Renaultovim motorima. On vjeruje kako momčad ne dobija ono što plaća od Francuza.

“Ne želim puno raspravljati o ovome, ali mi plaćamo višemilijunske iznose za ove motore. To bi trebao biti prvoklasan proizvod, čudo tehnike, a jasno vidite da je daleko ispod toga”, kazao je Horner u prvoj izjavi.

“Jako je frustrirajuće ovako. Još imamo Daniela u utrci, a Cyril (šef Renaulta) će poslije imati neku ispriku”, kazao je Horner za vrijeme prijenosa utrke.

Red Bull je već odabrao Hondin motor za narednu sezonu, a tenzije na liniji s Renaultom su kao u najgorim danima 2014. i 2015. godine.

“Bila je to jako ljutita poruka preko radija. Mislim da je bilo puno beepova. Ne znam hoću li dobiti kaznu na Spa, ali u ovom trenutku me nije niti briga”, zaključio je Max.