Vozač Formule 2 i Renaultov razvojni vozač Artem Markelov odbija špekulacije kako je moguća zamjena za Brendona Hartleya u Toro Rossu.

Markelov nije zainteresiran za ponude Red Bulla ili Torro Rossa jer ne želi doći pod pasku Dr Helmuta Marka kojeg dobro poznaje iz vozačkih krugova.

“Ako Renault bude inzistirao, možda bih otišao, ali inače ne bih nogom kročio u Toro Rosso sa spoznajom koliko je Dr Marko uništio karijera mladih vozača”, kaže Markelov za Sport FM.

“Zašto bih išao na Hartleyevo mjesto? Ne treba mi to jer postoje glasine da Christian Horner odlazi iz Red Bulla, pa čak i da Red Bull planira napustiti F1”, dodaje.

Za Hartleyevo mjesto visoko kotira Pascal Wehrlein, ali konačnu odluku će imati vodstvo Toro Rossa pogonjenog Hondinim motorom. Ako se njih pita, prvi je favorit japanska F2 zvijezda Nirei Fukuzumi.

Markelov je snažnu izjavu i snažno zaključio: “Ne znam uopće koja bi mi bila perspektiva u takvom Toro Rossu i Red Bullu”.

1 KOMENTAR

  1. Komentar:HM je svoj potez karijere napravio. Umjeto Kvyata je sredinom sezone stavio Verstapena i Max je pobijedio u vrlo prvoj utrci. Fantastično. Osim toga, pogodio je i s Riccardom. Sve ostalo je nevažno. Očigledno da čovjek ima nos.

Comments are closed.