Vozači Formule 1 su vrlo upućeni u događanja tokom F1 vikenda, a novak Lando Norris ima iskustvo i kao natjecatelj i kao posjetitelj. Prošlog smo ga vikenda vidjeli u boksu Valentina Rossija na Silverstonu. Bio mu je specijalni gost i podružio se sa svojim herojem iz djetinjstva.

Zlatno pravilo #1: Pij dosta tekućine budalo!

“Ako postoji jedna stvar koju malo tko čini dovoljno na stazi je hidratacija. Ne mogu to dovoljno puta ponoviti”, kaže Norris. “Pij, pij, pij. Radi sve što možeš za unos tekućine u organizam”.

“Kao što sam puno puta kazao. Na kraju dana, mokraća treba biti uredna”. Norris je tom prilikom perfektno ovjekovječio sebe s brendiranom VR46 baby-bočicom.

“Ako je baby-bočica ta koja će vam povećati unos tekućine, onda to morate i učiniti. Nemojte da vam itko sudi, živite svoj najbolji život”, kazao je Norris.

Pravilo #2: Nakrcajte se robom

“Čujte, možete ići na stazu s budžetom na umu i govoreći si da nećete potrošiti mjesečnu plaću na motorsportsku robu. Neću to učiniti. Žao mi je, ali vjerojatno ćete baš tako završiti”, kaže popularni Lando.

“Nemojte se zbog toga osjećati krivim. Ako vaše malo srce želi Ferrarijevu ili Mercedesovu majicu od 95 dolara, nemojte se uskraćivati. Ako volite više vozača, nemojte birati čiju ćete majicu uzeti. Jednostavno, kupite po jednu od svakog”.

“To će biti loše za vaš novčanik, ali umirujuće za vašu dušu”, kaže Lando s baby-bočicom u novoj VR46 majici.

Zlatno pravilo #3: Ako nije prikovano, besplatno je

Ovo je prema Landu ključno pravilo. Ako nešto nije prikovano, slobodno uzmite. Mora se imati na umu diskrecija prilikom koje uzimate nešto što nije na prodaju, niti ima znak uz sebe ‘nemoj ukrasti ovo’.

Lando preporuča da se najbolje pozabaviti ovom vrstom kolekcionarstva kada nema službenih osoba u blizini. Koliko good cool službena roba bila, nema bolje stvari za odnijeti od one koja se ne može kupiti. Takvih Lando ima napretek u obiteljskoj garaži.

Ovakve stvari dolaze s dodanom vrijednosti zbog sjećanja i doživljaja dok ste je nabavljali. Lando kaže ako vas itko ikad od službenih osoba zaustavi dok namjeravate maznuti kakav znak, recite im da vas je Lando Norris poslao.

Sada ste dovoljno educirani za posjet stazi kako biste uživali na Landov način 🙂

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.