Wolff: Ocon je zvijezda budućnosti!

Mercedesov šef Toto Wolff smatra da mladog vozača Force Indije i Mercedesova protežea čeka svijetla budućnost. Esteban Ocon ove godine zabilježava impresivne rezultate iz utrke u utrku.

Wolff je uvjeren da je Ocon na putu do zvijezda: “Force India je mogla osvojiti puno više bodova”, izjavio je šef Mercedesa nakon utrke u Kanadi.

“Odvozio je odličnu utrku. Stvarno mu ide fantastično s obzirom da vozi svoju prvu cijelu sezonu. Razvija se u pravom smijeru i na putu je da postane zvijezda!”, impresioniran je Wolff.

Šef Force Indie Szafnauer je također zadovoljan

Ocon osim što je impresionirao vodstvo Mercedesa, također je i premašio očekivanja svoga tima. Šef momčadi Szafnauer je zadovoljan Oconovim napretkom, zrelošću i brzinom kojom se prilagodio.

“Teško je predvidjeti budućnost, ali sretni smo s onim što je učinio, a to je više nego što smo mislili da može”, nastavlja se Szafnauer na Totovu izjavu.

“Imamo dva vozača koja mogu raditi zajedno i sada su blizu jedan drugome, što znači da će se međusobno gurati i biti sve bolji i bolji.”

“Takvu situaciju smo imali s Nicom (Hulkenbergom) i Sergiom pa smo bili skeptični prema Estebanu. No bili smo u krivu, brzo je uspio uhvatiti brzinu koja će ih obojicu pogurati”, zaključio je Szafnauer.

Hoće li se Wolffova predviđanja ostvariti, vrijeme će pokazati. Još jedan vozač visokog kalibra bi svakako bio dobar za nastavak oktanskog cirkusa.