Lance Stroll kaže da nije sigurno hoće li otići iz Williamsa ove sezone. Iako mu je otac Lawrance preuzeo Force Indiju, Stroll će još neko vrijeme biti Williamsov vozač.

19-godišnji Stroll bi dogodine trebao postati Force Indijin vozač, a s obzirom na novu situaciju, moguć je bio i raniji prelazak, već od ove sezone.

Stroll ne zna hoće li sezonu završiti u Williamsu, a to bi izravno utjecalo na sudbinu Estebana Ocona. “Zasad ništa nije sigurno. Trenutno sam usredotočen na vikend i dat ću sve od sebe, a kad završimo onda ću razmišljati o budućnosti”, govori Stroll.

“Sada ćemo raditi postepeno, od vikenda do vikenda i vidjeti razvoj situacije. Williamsov sam vozač i skupa smo ostvarili uspjehe. Svakako ću pokušati pobijediti Force Indije ovog vikenda”, dodaje.

Stroll nije naveo kada će donijeti odluku, ali u šali dobacuje kako se nada da će ga otac odabrati. Navodno nije imao puno utjecaja oko očeve odluke o preuzimanju Force Indije u kojoj je Lawrence vidio dobru poslovnu priliku.

“O preuzimanju Force Indije nisam raspravljao s ocem. On je napravio po svojoj volji jer je vidio da nadilaze očekivanja i rade dobar posao. Ovo je vidio kao dobru priliku s potencijalom”, govori Lance.

“Oni su u jako teškoj poziciji i vjerujem da im može pomoći izaći iz problema i biti kompetitivni kao i prije”, zaključio je Kanađanin.