Šef Mercedesove momčadi Toto Wolff je potvrdio kako im je ime Max Verstappena na vrhu liste želja za sezonu 2019.

“On je definitivno među vozačima koje imamo na radaru. On je zvijezda budućnosti, ali ima i drugih, poput Valtterija Bottasa, Daniela Ricciarda i Estebana Ocona”, kazao je Toto Wolff.

Wolffa su novinari primijetili u ugodnom druženju s Maxovim ocem, Josom Verstappenom u Monzi. Šef Mercedesa nije želio komentirati o čemu su pričali već samo kazao: “Znam Josa još otkad je vozio F1”.

“Imamo zajedničke prijatelje koji su nas posjetili. Niki i ja smo bili u uredu kad su došli naši prijatelji iz Nizozemske, a tad smo svi otišli na šalicu kave”.

Uskoro se očekuje Mercedesovo potpisivanje novog jednogodišnjeg ugovora s Valtterijem Bottasom. Finac je vrlo dobro odvozio u prvoj sezoni i pobijedio dvaput.

Lewis Hamilton može biti opušteniji jer mu ugovor ističe tek na kraju iduće sezone. Prema najnovijim informacijama Lewis očekuje potpis novog dugogodišnjeg ugovora s Mercedesom.

Mercedesovo je sjedište zasigurno jedno od najpoželjnijih na gridu, a kako stvari stoje, tko god da ga osigura, jedan od vrhunskih vozača će ostati prikraćen.