Bottas će napasti Hamiltona ove sezone!

bottas hamilton

Razjareni Valtteri Bottas kaže da je odlučan pobijediti momčadskog kolegu i aktualnog prvaka Lewisa Hamiltona ove godine.

Finac je razočaran svojim izdanjem u prošloj sezoni, a na kraju ove mu istječe ugovor s dominantnim Mercedesom. Na to mjesto cilja Esteban Ocon, ali i još neki vrhunski vozači (Max Verstappen, Sebastian Vettel,…).

Bottas kaže da se prošla sezone neće ponoviti i da mu je novi bradati izgled jasan znak u naumu da prokrene stvari na svoju stranu.

“Nisam se brijao ove zime i sviđa mi se kako izgleda i odgovara onome što želim postići. Spreman sam napraviti sve potrebno da ostvarim cilj ove godine”, jasan je Bottas.

Valtterijev polu-sunarodnjak Nico Rosberg smatra kako je Bottasu potrebno odbaciti karakter ‘dobrog momka’ ako želi pobijediti Hamiltona.

“Ako želi stati na kraj Lewisu, mora se ponašati kao zlikavac”, kazao je Nico, a Bottas sada isto potvrđuje jer je kazao da više neće poštovati timske naredbe kao s VN Rusije.

“Da se nađem opet u istoj situaciji, napravio bih nešto drugačije. Imam samo jednu karijeru i ako nastavim biti podrška umjesto da napadam, nikad neću dosegnuti svoje ciljeve”, kazao je Bottas.

“Već sam u F1 šest godina i nisam ondje gdje želim biti. Želim da na kraju sezone mogu reći ‘Barem sam dao sve od sebe’.

Na upit je li se konzultirao sa sportskim psihologom, Valtteri je odgovorio: “Da, s čovjekom u ogledalu”. Moćan zaključak i jasan znak da mu je došao trenutak biti ili ne biti.