Započinje program: Brzi krug s F1 vozačem

ricciardo

Obožavatelji Formule 1 će se imati priliku provozati s F1 vozačem ove godine na stazi i učiniti brzi krug u autu iz snova.

Liberty Media i Pirelli su predstavili novu inicijativu s kojima će obožavatelji imati priliku osvojiti suvozačko mjesto s nekim od F1 vozača.

Formula 1 se nastavlja približavati publici, a Pirellijev program “Brzi krug” će ugostiti poznate i slavne, posebno odabrane i nasumično odabrane obožavatelje. Cilj je priskrbiti iskustvo brze vožnje na stazi u superautu s F1 vozačem za volanom.

“F1 Pirelli Hot Lap program predstavlja novu priliku fanovima Formule 1 da se približe pravom trkaćem iskustvu. Ovo je jedinstvena prilika u životu da vas se provoza brzinom kakvu posjeduju najbolji trkaći vozači na ikonskim stazama u autima iz snova”, navodi novi marketinški direktor Sean Bratches.

“Cilj nam je držati obožavatelje na prvom mjestu, a ovo je samo jedan od primjera”, zaključuje Bratches.

Zasad se u program upisala momčad McLaren koji je zasad ekskluzivno imao Red Bull s Aston Martinom.

Sretni suvozači su imali priliku sjesti uz rame Danielu Ricciardu ili Maxu Verstappenu u novom Aston Martin Vantageu ili najnovijem remek djelu Adriana Neweya hiperautomobilu Valykrie.

McLaren će svoje adute imati ne samo u Stoffelu Vandoornu i Fernandu Alonsu, već i u odličnom novaku Landu Norrisu i legendarnom dvostrukom prvaku Miki Hakkinenu. Obožavatelji će se imati priliku okušati u brzoj vožnji s McLarenom 720S.

Pobjednici nasumičnog natjecanja imaju pravo birati s kim bi se željeli provozati za razliku od specijalnih ili slavnih gostiju.