Sebastian Vettel se ponovno našao u jeku špekulacija kako uskoro napušta Scuderiju Ferrari, ali Nijemac izričito demantira glasine.

Nakon VN Monaka, započele su glasine više svjetskih F1 portala kako Vettel ne misli još dugo ostati u sportu. Jedan od razloga je nekonzistentna forma Ferrarija i sve veći pritisak od mladog momčadskog kolege Charlesa Leclerca.

“Ne namjeravam stati s Formulom 1. Još se uvijek jako zabavljam i mislim da imam ponešto za pokazati u Ferrariju”, kazao je Vettel za njemački Auto Bild.

“Dat ćemo sve od sebe za preokret još ove sezone, a mislim da bi trebali započeti od VN Kanade”, napominje.

Vettelov je san osvojiti naslov dok je u Scuderiji jer to mu je dječački san. Iako situacija zasad izgleda na rubu mogućnosti, Vettel misli da bi ga pristup utrku-po-utrku mogao spasiti.

“Imamo dobar bolid, samo ga moramo bolje upoznati. Ove nam je sezone teže pronaći najbolji način da ga iskoristimo s novim gumama. Učimo svaki dan i s tim znanjem poboljšavamo izradu bolida za narednu sezonu.”, objašnjava Seb.

“Kanada je utrka kojoj se vozači raduju. Prošle smo godine osvojili Pole i pobijediti utrku, 40 godina nakon pobjede Gillesa Villenueva, po kome staza nosi ime. Dat ću sve od sebe za dobar rezultat ovog vikenda”, zaključio je četverostruki prvak.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.