Čak 140 prijavljenih natjecatelja. Prvenstvo Hrvatske, Centralna europska zona, Bosne i Hercegovine, BPPV-a. Spektakl na kakav smo navikli u Skradinu i još samo u Buzetu koji je kralj europskog brda.

Sljeme je bilo jako atraktivno. Uštimavanje je još u tijeku, ali sa sjeverne strane Medvednice vidjeli smo nekoliko sjajnih vožnji. U Skradin dolazi i Domagoj Pereković koji je preskočio Sljeme (s južne strane).

Dok čekamo na utrku u Skradinu, Šibenik je proglašen (Guardian) najljepšim gradom sjevernog Mediterana s naglaskom na gradsku plažu. Naravno, lukavi Britanci su nam otkrili da Šibenik u svojim predgrađima ima slapove Krke, Kornate, Krapanj…Fantastičan rezultat za Dalmaciju jer je na drugom mjestu i Zadar!

Satnica – Subota, 19. svibnja 2018.: Treninzi od 13 sati. Nedjelja, 20. svibnja: Utrke od 12 sati.

Kraj prelijepog starog grada Ozlja u Ribniku, nedaleko Karlovca, gdje su stolovali Zrinski i Frankopani, ovoga se vikenda vozi Centralno europska zona te prvenstva Hrvatske i Slovenije u autokrosu.

Nešto slično imamo ove nedjelje i u Loboru iznad Marije Bistrice gdje se vozi Otvoreno prvenstvo Zagorja u off-roadu. Sve kategorije i najbolje puce.

A da se ne bi još jednom potvrdilo da oni koji slažu kalendare, pojma nemaju, ove se nedjelje vozi i Drift u Mičevecu sjeverno od Aerodroma Franjo Tuđman. Dečki su brži od obližnjih aviona…

Na vama je izabrati koja vam je od pozivnica najuzbudljivija.