Mađar Laszlo Szasz (Dubrovnik Racing) s Formulom 3000 (i našom licencom) pobjednik je 13. brdske utrke grada Skradina na kojoj je kiša odigrala veliku ulogu. Unutar tri sekunde za Mađarom su ostali drugoplasirani Domagoj Pereković (Zanatlija) i treći Mario Jurišić (Župa Dubrovačka).

Perekoviću je trebao ovako dobar rezultat nakon logorske vatre na Sljemenu. Koliko god su to vremenski uvjeti dozvoljavali, vozio je u svom stilu prvaka Hrvatske. U drugoj je vožnji bio čak dvije sekunde brži od vozača formule, ali sveukupno je kiša bila glavni igrač Nagrade Skradina 2019.

Riječanin Mario Jurišić, na privremenom radu u Dubrovniku, majstorski je pogonio svoj Audi A4 STW 2.0 i zauzeo mjesto na podiju. Sljemenski pobjednik Dejan Dimitrijević zadovoljio se četvrtim mjestom. I njemu je kiša gdjegod dozvolila da pokaže majstorije.

Mario Jurišić uhvatio mjesto na pobjedničkom postolju

Petar Dajak (Solin) je sa svojom ”Normom” peti a Dubrovčanin Stjepo Manenica je u prvoj vožnji iskoristio suhu stazu i bio drugi, tik do Szasza. U drugoj je bio promjenjive sreće i sveukupno zauzeo šesto mjesto.

Ante Alduk (Dubrovnik racing) je pobijedio u grupi A u svojoj Hondi Civic type R. Čak 18 gostiju iz BIH, najbolji Salih Ljubijankić (Cazin).

Još jedan Skradin u stilu vrlo dobre organizacije AK Mihovil.

Rezultati: http://livetest.ak-inadelta.hr/live1?fbclid=IwAR1ALOyFAGUfyTQQkoLPvJRBGg3Mt9uSOtYUpS3mLlSE8SKFh2B4bn3eovg

Snimio: Ivan Dujić Duja