🏁 Predstavljamo novo simracing pojačanje u SimRoom PolePosition, Split – GT simulator! 🏁

Pripremili smo sve što treba trkaćim entuzijastima za vrhunsko iskustvo na najboljim svjetskim stazama i autima. High end oprema, premium simulacija, vozački trener, udobni tematski prostor i sve ostalo čekaju na vas! 🚗💨

🎮 Pripremite se za utrke, treninge i testne vožnje!

Sve što trebate učiniti je doći do nas, popričati s nama ukratko nakon čega sjedate u kokpit, uzimate volan u ruke i započinjete s vožnjom bez straha od velike štete, troškova i ozljeda. Omogućiti ćemo vam nikad realnije virtualno trkaće iskustvo, osjetit ćete navalu adrenalina i jedva čekati novi krug.

🏎️ Koje je vaše vozilo?

Nudimo od klasika do modernih jurilica, od jednosjeda do GT3 i ostalih automobila. Za svakoga imamo ponešto, bio početnik ili iskusni sim-racer na asfaltu, šljunku ili pak ovalu.

🌍 Obiđite najbolje svjetske staze

Pokorite zavoje na legendarnim stazama diljem svijeta, od famoznog Eau Rougea na Spa-Francorschamps do zastrašujućeg 130R u Suzuki. Naučiti ćete nešto novo, a svaki je detalj bitan i na mjestu. Staze su skenirane tako da očekujte grbe, rubnjake i specifičnosti staze kao u stvarnosti.

🏆 Vozite s prijateljima u isto vrijeme

Podijelite ovu vijest s prijateljima, dođite s njima i dobit ćete iskustvo kakvo ste samo mogli poželjeti. Najbolje se voziti i zabaviti na stazi u društvu, bilo da učite stazu, vozite najbolje vrijeme ili vodite direktni okršaj. Stoga je jedan od prvih ciljeva bila akvizicija još jednog simulatora u našem prostoru – GT!

📅 Nova faza SimRoom PolePosition počinje!

Pridružite se, testirajte trkaće vještine i uživajte u trkaćem događaju kakvog Split zaslužuje i treba. Imat ćete čast među prvima uzeti volan u ruke i testirati novi GT kokpit.

Vežite pojaseve jer SimRoom PolePosition u Splitu polijeće 🏁🏆

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.