Ako ste obožavatelj sportske vožnje i simulacija, imamo odličnu vijest za vas jer SimRoom PolePosition (Split) radi veliki iskorak! Nakon početka poslovanja s Formula simulatorom, došlo je vrijeme za nešto novo pa je ponudi priključen vrhunski GT simulator.

GT Sim čeka na prve vozače

Ova uzbudljiva transformacija koju smo vodili za vrijeme ljetnih vrućina bi trebala donijeti Splitu i našoj publici izvrsnu priliku za istraživanje vozačkih vještina. Bilo da ste novi ili iskusni obožavatelj motorsporta, naš je SimRoom ultimativna destinacija za iskustvo kakvo ćete teško doživjeti u Hrvatskoj.

SimRoom PolePosition – srce i hram simracinga

Najnovija akvizicija simXpro GT simulatora, Simucube opreme i novog Gaming PC-a je ogroman vjetar u leđa i šansa za daljni razvoj. Najnaprednija tehnologija i nevjerojatno realistična simulacija su nam omogućili biti rame uz rame s prijateljima, drugim entuzijastima, ali i zvijezdama iz stvarnih utrka.

Urednik na repu Oscaru Piastriju
Imenjak i prijatelj za vratom Maxu Verstappenu

U našim Formula i GT kokpitu se možete osjećati kao da ste na stvarnoj stazi, a kroz neko vrijeme možda ćete i voziti kao da ste profesionalac. Bilo kako bilo, najbitnije se dobro provesti, a ovo je zasigurno jedno od najboljih trkaćih iskustava kojih ćete doživjeti.

Što nudimo?

  • najbolju vozačku opremu
  • vrhunsku gaming opremu
  • širok odabir staza i auta
  • sesije s trenerom
  • natjecanje s prijateljima i ostalim posjetiteljima
  • odlične cijene
  • lagano i pristupačno ugovaranje termina
  • garanciju zadovoljstva i da ćete naučiti nešto novo

Sada je pravo vrijeme ako tražite hobi koji će udovoljiti vašoj strasti. S drugim smo simulatorom poprimili novu, ozbiljniju i kompetitivniju vizuru. Ne propustite biti dio ove akcije i iskoristite priliku kakva se rijetko događa.

Naša prva ljubav – Formula Simulator

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.