Za naše vjerne korisnike smo pripremili Sim-racing pakete s kojima dobivaju pogodnosti u splitskom SimRoom PolePosition!

Od samog početka smo predani što boljem doživljaju trkaćeg iskustva u našim Formula i GT simulatorima. Kao dio ove avanture smo omogućili našim lojalnim korisnicima pakete s pogodnostima i preko 30% popusta.

Ovo je odličan način za dobro se provesti i pritom uštedjeti, bilo da ste opušteni ili zagriženi sim-racer. S ovim paketima ćete biti bolje upućeni u istraživanje vozačke vještine i dobiti punu podršku iskusnog trenera.

Koristimo premium simulaciju na tržištu iRacing i Simucube opremu koja je u samom vrhu gaming ponude. Često organiziramo turnire i radimo nagradne igre za popularizaciju ovog fantastičnog e-sporta. Dosad smo nagradili više desetaka sretnika i upoznali ih s ovim hobijem.

Pridružite nam se i uđite u probrani dio zajednice s kojima dijelite interese. Strast prema sportu nas lako spaja, a to nas vodi ka novim novim prilikama za druženje, hobijem, zabavom i kvalitetnim vremenom općenito.

Omogućili smo da iskusite vrhunsku trkaću simulaciju i podignete stvari na veću razinu, a pritom uštedite i sudjelujete u ovoj izvanrednoj sim-racing priči.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.