Williams FW41 – 15. veljače (u Londonu)

Najmlađa vozačka postava Stroll-Sirotkin će imati čast prvog predstavljanja i slikavanja uz bolid za 2018. godinu. Tehnički direktor Paddy Lowe će imati glavnu riječ pred publikom u kojoj će biti brojni Williamsovi obožavatelji.

Red Bull RB14 – 19. veljače (nema detalja)

Austrijska momčad iz Milton Keysa taji detalje. Otkriti će bolid što ranije tako da poslije imaju više vremena i slobode u razvoju. Na prvom testu žele odraditi najmanje 100 krugova.

Renault R.S.18. – 20. veljače (online)

Francuzi će svoj bolid predstaviti u tvornici, a prijenos će se moći pratiti putem službenog stream kanala. Moćna vozačka postava Hulkenberg-Sainz je podigla razinu i očekivanja momčadi. Najnovija suradnja s bivšim FIA-inim inženjerom Budkowskim započinje tek od travnja nakon što su se pobunile ostale momčadi.

Sauber C37 – 20. veljače (online)

Švicarci su započeli suradnju s Alfom Romeo i prvi su predstavili dizajn bolida već početkom prosinca 2017. Vozačka postava Ericsson-Leclerc nemaju namjeru provesti sezonu na začelju poretka jer sada imaju Ferrarijevu pogonsku jedinicu identičnu tvorničkoj momčadi.

Mercedes W09 – 22. veljače (Silverstone)

Srebrne strijele će kao i prošle godine svoj bolid predstaviti na legendarnom Silverstonu i pritom odraditi sesiju snimanja kadrova vožnje i fotografiranja.

Ferrari – 22. veljače (online)

Talijani će istog dana kao i srebrni predstaviti novi bolid u tvornici u Maranellu. Snimanje i probnu vožnju vozačka postava Vettel-Raikkonen će odraditi tek četiri dana poslije u Barceloni.

McLaren MCL33 – 23. veljače (???)

McLaren će otkriti novi bolid kojim započinju suradnju s Renaultom samo tri dana prije testova u Barceloni. Još nije najavljeno gdje će postava Alonso-Vandoorne otkriti bolid s kojim se nadaju prekinuti nikad goru formu momčadi.

Toro Rosso STR13 – 26. veljače (Barcelona)

Talijani će svoj bolid predstaviti na prvom danu testiranja na stazi Catalunya. Početak suradnje s novim partnerom Hondom će biti pod budnim okom javnosti, ali i seniorske momčadi.

Force India i Haas su jedine momčadi koje nisu izašle u javnost s više detalja oko predstavljanja novog bolida, ali se očekuju na prvim predsezonskim testiranjima.