Dragi pratitelji,

Danas je prva obljetnica od početka rada PolePosition portala koji je nastao iz ljubavi prema auto-moto sportu.

Mladi sportski entuzijasti i stručnjaci iz područja informatičke tehnologije, novinarstva i strojarstva su ujedinili svoje snage i znanje kako bi vas kvalitetno informirali, zabavili i educirali o najuzbudljivijim sportovima i tehnološkim dostignućima današnjice.

Auto-moto sport je više od sporta jer ujedinjuje čovjeka sa strojem te iziskuje maksimum obje strane. Jedna mora izvući maksimalni potencijal vozačkog i psiho-fizičkog aspekta, dok druga uporabom tehnologije, znanja, novca i političke moći mora osigurati nadmoć pred konkurentima.

S obzirom da se radi o kompleksnom sportu, prožetom raznim tehnološkim i vozačkim pravilima te povijesnim činjenicama i događanjima, misija nam je isporučiti konstruktivne, analitične i relevantne članke publici.

Osim novosti, reportaža, analiza, komentara i zanimljivosti u zadnje vrijeme smo započeli s atraktivnim video sadržajem iz trkaćih simulacija te pokrenuli prvi sportsko-informativni Podcast s čim smo otvorili novo poglavlje u razvoju naše male organizacije.

Mnogo je truda i vremena uloženo kako bi danas imali portal kojeg su pratitelji auto-moto sporta prepoznali kao izvor kvalitetnih informacija.

Nastojat ćemo i dalje održati dobar momentum i učvrstiti poziciju reputabilnog specijaliziranog portala.

Vi nas i dalje pratite, komentirajte, dijelite članke s prijateljima koji prate F1 i MotoGP, ali i onima koji bi to tek mogli započeti 🙂 

 

Hvala vam na vremenu i veselimo se nastavku daljnjeg druženja,

Vaša PolePosition redakcija

Milan Šitum, Antonio Ćališ i Ivan Boban