Aktualni svjetski prvak Marc Marquez je tokom blagdana odgovarao na upite obožavatelja uživo preko Instagrama.

Španjolac je pažljivo odabirao pitanja i odmicao se od provokativnih te onih koji se tiču njegovih rivala, kako bi izbjegao bilo kakvu kontroverzu.

Interesantan je bio upit u vezi potencijalnog odlaska iz Honde u Yamahu, ali Marc je dao jasan odgovor: “Imam dobar odnos s Hondom i ne želim ići u Yamahu”.

“Zasad neću ništa mijenjati, a mnogi su govorili da ću prijeći drugdje još prošle godine. Jako sam zadovoljan i sretan u Hondi”, kazao je.

Marquez se dotakao i oporavka od operacije ramena. Prvak ističe da će dati sve od sebe kako bi došao spreman na prvo testiranje u Maleziji s kojim započinje i nova sezona.

“Sve sam bolje i sve više mogu micati ramenom. Još me boli, ali popravit će se postepeno. Radim dvije runde vježbi dnevno s fizioterapeutom kako bih stigao spreman u Maleziju”.

“Nedostaje mi snage i bol je prisutna, tako da neću biti 100 posto spreman kad dođemo, ali dovoljno da se upoznam s novim motociklom i pripremim za prve utrke”, objašnjava.

Marquez za Božić nije zaželio specijalnu želju, već samo da se vrati u formu što prije.

“Od Djeda Mraza nisam poželio ništa, osim da se što bolje oporavim. To je dar koji bih želio. Nisam ništa pitao od obitelji i jako sam sretan što mi drugo ne treba, samo se želim vratiti u formu”, kazao je.

Mnogi su se obožavatelji ponudili ugostiti svog heroja Marca tokom zime, ali im je pristojno odgovorio da će slobodno vrijeme provesti u društvu prijatelja i obitelji jer s njima provede jako malo vremena tokom sezone.

“Ne mogu ići nigdje jer želim provesti vrijeme s dragim ljudima u Španjolskoj. Uvijek s njima provodim ovo vrijeme godine. Rado bih otišao negdje na skijanje u Andorru, ali ne smijem riskirati s rukom u trenutnom stanju”, dodaje.

Kraj intervjua je Marquez zaključio senzacionalnim istupom. Na upit koji motocikl za cestu posjeduje, Marc je bez daha ostavio gotovo sve: “Ja nemam dozvolu za cestovni motocikl”.

“Ne šalim se, to je zaista istina. Morao bih nabaviti jednog u budućnosti, bilo bi ga jako korisno imati”, objasnio je nevjerojatnu činjenicu, a potom pozdravio i zahvalio publici na slušanju.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.