Red Bullova zvijezda Max Verstappen ne želi raspravljati o skupim greškama ove sezone. Na press konferenciji pred VN Kanade je kazao tko ga bude pitao u vezi sudara, riskira fizičku bol.

Nizozemac je bio loše volje i jedva se nasmijao tokom razgovora s medijima. Branio je svoje performanse u sobi kao što uporno brani trkaću liniju na stazi.

“Kao što sam rekao na početku pressice, jako sam umoran od ovakvih pitanja. Mislim da ću nekoga udariti glavom ako dobijem još koje”, kazao je Max.

Zbog Maxove prijetnje pitanja nisu prestala, ali je ostao ledenog pogleda i njegovi kratki osvrti su govorili više od riječi.

Najmlađi F1 pobjednik se nalazi pod valom kritike jer se nakon šest utrka samo jednom plasirao na podij dok mu je kolega Ricciardo pobijedio dvaput. Kritike su ponovno porasle nakon incidenta u Monaku zbog čega je morao startati sa zadnjeg mjesta.

Teško ćemo još ove sezone zaboraviti Maxovu nesreću na VN Azerbajdžana s momčadskim kolegom, ali i incidente s Hamiltonom na VN Bahreina i Vettelom na VN Kine.

“Umaraju me komentari o tome da bih trebao promijeniti pristup. Nikad to neću učiniti jer me moj pristup doveo gdje jesam. Samo radim svoj posao”, dodao je Verstappen.

“Izgleda da nemate boljih pitanja osim da priupitkujete što je bilo prethodnog vikenda, tako da ću se usredotočiti na ono ispred sebe”, zaključio je Nizozemac.