Glamurozna ljepotica Veronica Valle je za najtiražniji britanski medij The Sun iznijela niz optužbi na račun bivšeg momka Lewisa Hamiltona.

Četverostruki je prvak navodno bio izuzetno neugodan prema njoj, prigovarao joj na “deblji” izgled, zahtijevao trojac u krevetu i imao bizarne promjene raspoloženja.

Veronica potvrđuje kako je Lewis bio iznimno šarmantan, ali je imao i ružnu stranu. “Lewis je jako čudan karakter. On je poput Jekylla i Hyda. Vrlo brzo mijenja raspoloženje, uzrok često bude i najmanja sitnica”.

Veronica je Lewisa upoznala preko društvene mreže Instagram, kad joj je u kolovozu 2015. godine poslao poruku da dođe kod njega na Barbados.

Veronica se iz Houstona (Texas) brže, bolje zaputila, ali je ostalo iznenađena kad ga je ugledala u društvu ostalih žena.

Lewis je u početku bio vrlo drag i ugodan prema njoj, ali nije prošlo dugo vremena dok nije vidjela i njegovu tamnu stranu. “Bili smo na putu za New York kad je Lewis poludio jer je otkrio da je pilot u WC-u vršio nuždu”.

“Otišao je do pilota i zaprijetio mu otkazom. ‘Svi znaju da se ne smiju srati u mom avionu’, govorio mu je. Doista je poludio”.

Veronica je i sama bila žrtva strogih Lewisovih pravila prema korištenju njegova WC-a kad se i sama u njegovoj kući u Monaku trebala poslužiti.

“Jednom sam se morala poslužiti WC-om pokraj kuhinje, a onda me vidio pri izlasku i upitao: ‘Što ti je toliko trebalo?’. Kazala sam mu da sam obavila nuždu i vidjela da sam ga time uznemirila”.

“Imala sam osjećaj kao da će se izderati na mene, ali na kraju mi je samo rekao: ‘Znaš da nisi to smijela učiniti! Trebala si koristiti onaj u gostinjskoj sobi’. Bilo je skroz bizarno”.

Jednom je prilikom izbacila Lewisa iz takta načinom koji jede sladoled. “Jednom sam zagrabila sladoled i onda je zavikao na mene”. Uzeo je žlicu i počeo mi objašnjavati kako se koristi, a potom nježno povukao žličicu vrhom sladoleda i kazao: Evo ovako se to radi”.

Veronica je imala i neugodan incident s torbom punom robe koja se zagubila pri transportu zrakoplovom. “Nisam dobila torbu četiri dana, a on me nije ni upitao je li mi što treba ili mi ponudio kupiti odjeću”.

Slikovni rezultat za veronica valle hamilton

“Ostala sam bez zubne četkice i donjeg rublja. Morala sam nositi istu odjeću na sebi četiri dana”, gorko će Veronica.

Neko su vrijeme boravili u New Yorku gdje Veronica tvrdi da su upoznali glumicu i manekenku Karrueche Tran. Lewis je odmah bacio oko na nju, a i otprije su imali kontakt.

“Bili smo na partyu u New Yorku i tamo je bila Karrueche Tran. Upoznali smo se i kazala mi je da sam lijepa. Ja sam bila uznemirena jer me Lewis ostavio po strani. Poslije sam dobila upit od nekoga za trojac s Karrueche Tran koji sam odbila”.

Romansa između Veronice i Lewisa je postepeno jenjavala, ali nastavila ga je posjećivati na Barbadosu. Tek je tada počela primjećivati kako se Lewis značanije promijenio, a naročito kad malo popije.

“Bili smo na partyu i tad sam ga upitala je li sve OK s njim, a onda je počeo psovati. ‘Odje.. od mene, nisu to tvoja jebena posla”, govori zapanjena Veronica kojoj nije jasno zašto ju je uopće i pozvao kad se tako ponio prema njoj.

“Tad mi je njegov prijatelj kazao kako Lewis kad popije, malo izgubi glavu i ne ponaša se jednako. Nakon samo jednog pića bi znao postati jako neugodan”.

Veronica se s Lewisom družila samo onda kad se nije utkrivao. “Uvijek je bio veoma fokusiran na karijeru”, zaključila je.